Om Badboy: Steroid

Casper mister alt. Først luksustilværelsen hos morens kjæreste og så drømmedama. Ydmykelsene står i kø. Lillebroren havner i bråk og morens nye beiler invaderer hverdagen.


Så dukker Liam opp og han har middelet som Casper trenger for å gjenvinne respekt og kontrollen over eget liv. Han bestemmer seg for å bli en badboy. Snart vikles Casper inn i mer trøbbel enn han makter å håndtere. Det er da lillebror forsvinner. 

Lurer du på hvorfor noen velger å begynne på steroider, hvordan det kjennes, eller hva som kjennetegner unge brukere? Da bør du lese Badboy: Steroid.

Boken handler om et misbruk som er mer utpreget og omfattende enn mange vet. Annette Münch går tett innpå brukeren, og Caspers kamp for tilværelsen er en skremmende påminnelse om at å vokse opp med selfies og økende kroppsfokus krever mange typer styrke.Les mer

"Jeg tenker kun på å bli stor"

Norges første roman om gutter som bruker anabole steroider er basert på sanne historier.

Les artikkelen

Om forfatteren

Badboy: Steroid er skrevet av Annette Münch.

Les artikkelen

Les første side ...

"Neven smeller brutalt opp i magen. Mørket vokser. Susing i ørene. Lyden fra pillepressen suges unna."

Les artikkelen

Kjærlighet på steroider

Hvordan funker det å ha dame når man går på steroider?

Les artikkelen

Den første sprøyten

"Spissen glir inn i muskelen. Det sprenger under huden når stempelet skyves inn. Idet væsken presses inn i muskelen, er det ingenting som har føltes så riktig på lenge." Utdrag fra Badboy: Steroid.

Les artikkelen